Uffici

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Το Uffici Catering, μετά την επιτυχημένη λειτουργία του Uffici Café e Bar στο κτήριο της Λεωφόρου Κύμης και Σενέκα 10 στην Κηφισιά, και την παροχή υπηρεσιών catering σε εταιρικές εκδηλώσεις ήδη από τον Οκτώβριο του 2013, εισήλθε το Μάιο του 2017 και στον τομέα της διαχείρισης κυλικείων σε εγκαταστάσεις εταιρειών στο νομό Αττικής και στη Βοιωτία.

Η άριστη σχέση μεταξύ της τιμής και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του Uffici Catering.

Το εξειδικευμένο και με μεγάλη προσοχή επιλεγμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει την κάθε σας επιθυμία και να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα της κουζίνας μας θα μεταφέρει το φαγητό στο χώρο της εκδήλωσής σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας  τροφίμων, που ορίζει η πιστοποίηση της εταιρείας μας (ISO 9001, 22000 & 14001).

Ένα έμπειρο και πολύ καλά οργανωμένο τμήμα πωλήσεων είναι έτοιμο να σας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για κάθε λεπτομέρεια που αφορά την εκδήλωση σας.

Η «συνταγή» της επιτυχίας μας έχει αρκετά συστατικά, πολύ μόχθο και άφθονη προσήλωση σε αληθινές αξίες. Έτσι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, έτσι προσπαθούμε να δώσουμε στην εργασιακή καθημερινότητα μια νότα γεύσης και ποιότητας!

Σχετικά με εμάς

Στα εργαστήριά μας χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα και αγνά υλικά, ενώ οι συνταγές μας είναι παραδοσιακές και βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή.

Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάσαμε την παραγωγή, αδιαπραγμάτευτος κανόνας για εμάς ήταν η σωστή επιλογή και επεξεργασία των α΄ υλών, καθώς και η τήρηση των σταδίων της παραγωγής με τρόπο που δίνει υπεραξία στο προϊόν μας.

Εκτός από την παρασκευή γευμάτων, έχουμε τη δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, το κυλικείο-εστιατόριο εταιρειών, καθώς επίσης μπορούμε να αναλάβουμε τη λειτουργία του.

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της εστίασης.

Αρχή μας αποτελεί η ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε  είναι επώνυμα και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετής συνεργασία.

Οι σύγχρονες επισιτιστικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Κηφισιά και διαθέτουν ένα πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο εργαστήριο, το οποίο λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής. Ο εξοπλισμός, ο οποίος απαρτίζεται από σύγχρονα μηχανήματα εστίασης, πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας και ανανεώνεται διαρκώς, με την τεχνολογία αιχμής και την εξέλιξη να είναι διαρκώς παρούσες.

Η μεταφορά των προϊόντων στους πελάτες, γίνεται με οχήματα της εταιρείας μας, διατηρώντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο από την παρασκευή μέχρι την παράδοσή τους, στο χώρο της κατανάλωσης.

Οι προμηθευτές των πρώτων υλών μας (λαχανικά, φρούτα, νωπά προϊόντα, κρεατικά, ψαρικά, και λοιπά είδη) έχουν επιλεγεί με γνώμονα τα παρακάτω κριτήρια:

  • την εφαρμογή HACCP,
  • το σύντομο χρόνο παράδοσης,
  • τις άρτιες τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων,
  • τη συνολική εικόνα του προμηθευτή στην αγορά.

Πέραν αυτών, διενεργούμε σε κάθε παραλαβή πρώτων υλών εξονυχιστικό έλεγχο που περιλαμβάνει: έλεγχο κατάστασης θερμοκρασίας, καθαριότητα και υγιεινή, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, έλεγχο ακεραιότητας και κατάστασης συσκευασίας, καθώς και της  επισήμανσης και της ημερομηνίας λήξης σε τυποποιημένα προϊόντα.  

Φιλοσοφία

Από την ίδρυσή μας, το 2013, και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη μας βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές.

Όσον αφορά στο πρώτο, σε έναν τομέα όπου όλα λίγο πολύ μοιάζουν, εκείνο τελικά που κάνει τη διαφορά και δεν αντιγράφεται είναι ο παράγων «άνθρωπος». Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το Uffici Catering να διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία και να έχουν την ικανότητα να λειτουργούν με την ίδια αποτελεσματικότητα και ασφάλεια ακόμη και σε συνθήκες, που η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή όπου οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλές. Το προσωπικό μας ενημερώνεται και μετεκπαιδεύεται σε συνεχή βάση, ώστε να έχουν πλήρη επίγνωση της νομοθεσίας που διέπει το χώρο της εστίασης και των τροφίμων.

Στην κουζίνα, επικεφαλής (executive chef) είναι ο Απόστολος Αποστόλου, πλαισιωμένος από έμπειρους και ικανούς συνεργάτες.